Het Lagerhuis

 

Beste instructeurs,
Er zijn ontwikkelingen van materiaal, techniek, visie op motorisch leren en veranderingen in de wensen van cursisten. Het is hoog tijd om te toetsen en te onderbouwen. Op vrijdagavond 24 februari is er een Groot Moduul op de Jaap Edenbaan.

De opzet is simpel. De komende weken worden er stellingen verzameld. Dit kan hieronder door te reageren op deze pagina en in de instructeursruimte. Belangrijk is om de stelling kort en duidelijk te formuleren en je naam erbij te zetten. Voor de 10de worden er een aantal stellingen uitgekozen. Deze stellingen worden vervolgens door degene die hem heeft aangedragen toegelicht. Alle aanwezigen mogen dan aangeven of ze voor of tegen de stelling zijn en ze krijgen de gelegenheid om hun keuze met argumenten te onderbouwen.

Uiteraard is het belangrijk dat aan het einde van de discussie die er ongetwijfeld zal zijn, een expert zijn mening geeft over de stelling en de discussie. Er is eigenlijk maar 1 iemand die dat kan zijn. Jos Kras is in 1987, nog voor Duosport!, gestart met zijn succesvolle schaatsschool Kras Sport in Haarlem en laat deze avond zijn licht schijnen op alles wat ter tafel komt.

 

Lekker met een drankje erbij, kom maar op met de stellingen!

 

Hierbij een samenvatting geschreven door Joos Hes: Samenvatting Lagerhuis