Hoorn

Schaatsles op De Westfries

Met het ingaan van de avondklok zijn er helaas momenten waarop lessen niet mogelijk is op jouw eigen dag en tijd. Wij zijn bezig met een aantal alternatieve momenten zodat je toch het ijs op kunt en lekker kunt komen lessen met een instructeur zoals je dat dit seizoen al gewend bent. Je ontvangt per mail een uitnodiging als jouw lesmoment niet meer mogelijk is door de avondklok.

Op verschillende locaties staan er alternatieve lesmomenten. Deze momenten zijn alleen bestemd voor cursisten die een cursus hebben geboekt en betaald op een avondklok moment. Deze lessen moeten op een ander, alternatief moment gevolgd worden. 

Onze cursus voor het nieuwe jaar is op zondag 3 januari alweer van start gegaan.

We hebben onder andere:

Voor jou is er tijdens jouw les een plekje op het ijs door ons gereserveerd. Je hoeft dus niet apart bij de ijsbaan te reserveren. Wel regel je de entree zelf op de ijsbaan.

Tot snel op het ijs!

Ijsbaan de Westfries is een half open ijsbaan en wordt daarom beschouwd als een buitensport locatie. De cursussen kunnen gelukkig doorgaan! Voor jouw les op jouw dag en tijd is jouw plekje op het ijs door ons gereserveerd. Je hoeft dus niet apart bij de ijsbaan te reserveren.


Onze Corona-aanpassingen

Privéles

Vakantie cursus

Cursus volwassenen

Personal Training

Digitale ondersteuning

Cursus jeugd

Clinics voor scholen

Kinderfeestje