Disclaimer

Algemene voorwaarden Duocursussen BV. mei 2021

We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te maken.

Corona- aanpassing voor het geval van een eventuele lockdown.
We kunnen weer schaatsen zoals we dat gewend zijn. Omdat we het verloop van het seizoen niet kunnen voorspellen en omdat we begrijpen dat jij wellicht ook het risico van een lockdown in je achterhoofd hebt, hebben we onze voorwaarden aangepast. Mochten we de lessen, vanwege een lockdown, moeten stoppen of  onderbreken dan ontvang je het lesgeld van de resterende lesweken minus 2 lessen terug. Mocht de cursus niet beginnen of later beginnen dan betaal je het aantal lessen wat wel doorgaat en ontvang je het restant terug of passen we het cursusbedrag aan.

Wie zijn wij?

Schaatsschool Duosport, geregistreerd als:
DuoCursussen BV
Telefoonnummer :  0900-3867767
Mail : info@duosport.nl
Adres : Sniep 81  1112 AJ Diemen
KvK nummer :  34125122
BTW nummer : B01NL808606943

De overeenkomst

Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving.
Als je een cursus bij ons boekt krijg je daarvan een bevestiging per email.
De leskaart ontvang je per email of per post. Afhankelijk van de wijze van de entree die bepaald wordt door de ijsbaan. Al onze prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Herroepingsrecht

Tot de helft van de geboekte cursusperiode kan je annuleren met gedeeltelijke restitutie. Het moment van annuleren is daarbij bepalend. Klopt er iets niet in je gegevens, laat het ons dan weten.

Klachtenregeling

Als je een klacht hebt laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dat kan via de hoofdinstructeur op de ijsbaan of via de administratie. Omschrijf je klacht zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen en een passende oplossing zoeken.

Cursus

Deelname aan activiteiten van Duosport is altijd voor eigen risico. Duosport houdt zich het recht voor een activiteit af te gelasten bij onvoldoende deelname en overmachtsituaties. Duosport gaat er vanuit dat je deelneemt én betaalt voor de activiteit waarvoor je je hebt aangemeld. Als je, als gevolg van gewijzigde omstandigheden, onverwacht de cursus wilt annuleren, dient dit schriftelijk te gebeuren. Wij restitueren alleen als je vóór het verstrijken van de helft van de geboekte cursusperiode schriftelijk annuleert en de leskaart retourneert. Naast de verstreken cursusweken rekenen wij € 12,50 administratiekosten en wordt verbruikte entree omgerekend naar de losse entreeprijs. Bij annulering na de helft van de een cursusperiode restitueren wij geen cursus- en entreegelden meer. Overzetten van gemiste lessen of niet verbruikte entree naar een volgend seizoen is niet mogelijk.

Verdere voorwaarden betreffende het entreegedeelte op de leskaart staan op de site van de ijsbaan. Wij zijn per mail altijd bereikbaar (info@duosport.nl) en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur via 0900-duosport (3867767) 10 ct. per minuut.( tijdens het schaatsseizoen ).

Eenmalige activiteit

De les kan je tot 5 dagen van te voren annuleren waarbij er € 12,50 administratiekosten in rekening worden gebracht.
Bij annulering binnen 5 dagen voor aanvang van de les wordt het gehele lesbedrag in rekening gebracht.
Deelname is altijd voor eigen risico.

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Duosport is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Duosport gecreëerde site. Duosport wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Duosport geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Duosport uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Duosport zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Duosport is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Duosport aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Duosport is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.