Week 10

We gaan het niet proberen uit te leggen dus voor iedereen die kan schaatsen staat er een nieuwe les klaar. Het is de laatste les voor de kerstvakantie en eigenlijk heb je maar één doel voor deze les en dat is met een lekker gevoel weer naar huis. Dus geen gedetailleerde aandacht, maar wel een beetje spelen met Ritme. Spelen met Ritme geeft heel veel variatie en dat maakt dat je zelf wel aanvoelt wat voor jou goed voelt. Vanuit ons krijg je nog wel iets extra’s mee. Het opzoeken van de randjes geeft een groot leereffect. Als je ritme omhoog gaat kom je bij een randje terecht en als je ritme naar beneden gaat kom je ook bij “ander” randje. Speel er ma mee en ga die uitdaging maar aan, heel veel succes en natuurlijk.

Hele Fijne en Gezellige feestdagen en blijf in beweging.

Met de Duo-app heb je altijd al je lessen bij je en “Inchecken” bij je instructeur blijft ook echt belangrijk.

Beginnende schaatsers zijn zij die weer bij de basis willen beginnen. Er kan wat angst, onzekerheid of spanning ingeslopen zijn. Als je je fysiek nog wat onwennig voelt, maar ook botte schaatsen kunnen je een beginnende schaatser maken

Middengroepen, als je al een stapje verder bent maar nog moeite hebt met pootje over. Je kunt al lekker schaatsen maar bent nog niet in staat om echt te spelen met je vaardigheden. Daarvoor moet je je nog net iets vrijer en veiliger voelen.

Gevorderde schaatsers zijn schaatsers die al langer schaatsen en met gemak pootje over kunnen. Je hebt bijna alle onderdelen van de schaatsbeweging onder de knie. Het gaat vaak om details.