Kinderfeestje

Het feestje

Een kinderfeestje is een uur schaatsplezier voor kinderen vanaf 5 jaar tot 12 jaar. De instructeur zorgt voor een feestelijke schaatsles voor ieder schaatsniveau waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet.

Wanneer?

Wanneer het feestje plaatsvindt, hangt af van jouw wensen. Jij geeft aan wanneer je wilt komen en wij gaan een instructeur inroosteren op de gewenste dag en tijd. Indien er geen instructeur ingeroosterd kan worden, overleggen we natuurlijk over andere data en tijden. Het feestje duurt 1 uur en na afloop (of vooraf) kun je vrij schaatsen ( indien de ijsbaan open is ). Stuur een mailtje naar breda@duosport.nl met jouw wensen, je naw gegevens, het aantal kinderen, de naam en leeftijd van de jarige Job/Jet en we plannen het feestje samen in.

Wat kost het? 2023-2024

Een kinderfeestje kost € 103,95 voor een groep t/m 10 kinderen voor een uur schaats instructie. Dit bedrag is exclusief entree, schaatshuur en catering.

Als de kinderen niet in bezit zijn van schaatsen dan zijn deze te huur bij de schaatswinkel die gevestigd is op de ijsbaan.

Annuleringsvoorwaarden

Waar ?

ijsbaan Breda

Meer informatie
Inschrijven

Terug naar overzicht cursussen Breda