Schaatshuur en -lease Breda 2017

Azzuri Schaatssport verzorgt op de kunstijsbaan in Breda de verkoop en de verhuur van schaatsen. Tevens kunnen zij vakkundig uw schaatsen slijpen.

Er zijn verschillende huur mogelijkheden.

Eenmalig schaatsen huren. Afhankelijk van het type schaats betaalt u voor combinoren € 6,00  en voor comfort of klapschaatsen € 10,00.

10 rittenkaart. Afhankelijk van het type schaats betaalt u voor combinoren € 50,00 ( i.p.v € 60,00) en voor comfort of klapschaatsen € 80,00 ( i.p.v € 100,00)

Schaatshuur tijdens vakantiecursus: Afhankelijk van het type schaats betaalt u voor combinoren € 13,00 voor een driedaagse cursus of € 17,50 voor een vierdaagse cursus. Voor comfort en klapschaatsen betaalt u € 22,50 voor een driedaagse cursus en € 30,00 voor een vierdaagse cursus.

Voor het huren van schaatsen wordt gevraagd om een geldige borg in te leveren.

Meer informatie op: https://www.azzuri.eu/nieuws/verhuur

Het leasen van schaatsen.

Tevens werkt Azzuri schaatssport met een schaats leasesysteem voor de jeugd. Kindervoeten groeien snel en voordat u het weet is de investering in de schaatsen alweer achterhaald omdat ze niet meer passen. Azzuri Schaatssport biedt u daarvoor een pasklare oplossing aan. Het schaats leasesysteem voor kinderen tot en met 16 jaar.

Kijk voor meer informatie op: https://www.azzuri.eu/nieuws/lease

Verstelbare combinoren voor de jeugd

Tegenwoordig leveren de betere merken verstelbare combinoren ( 3 tot 4 maten verstelbaar) aan voor de jeugd. Azzuri Schaatssport heeft hierin een breed assortiment. Prijzen variëren van € 79,95 tot en met € 120,00.