Vakantie cursus

Een sportieve, uitdagende én leuke manier om je vakantie door te brengen. Schaatsen is nog leuker met de tips en oefeningen van een Duosport instructeur. 

🤸‍♀️ Kinderen die niet stil kunnen zitten?
📱Weinig zin in het vooruitzicht van een vakantie met gamende kids op de bank?
😃Haak aan bij de vakantiecursus! In 4 dagen, 90 minuten per dag kunnen kinderen vanaf 5 jaar in groepjes aan de slag voor een heerlijk sportieve, leerzame en gezellige vakantie. Met aan het einde een diploma en een speldje!

Nieuw in ons cursusaanbod is Personal Vakantie Training voor volwassenen. Met maximaal 4 cursisten gaat de instructeur 4 dagen 75 minuten per dag samen met jou aan de slag om jouw doelen te bereiken. Op deze manier heb je alle tijd en ruimte hebt om echt vooruitgang te boeken.

Je kunt hier inschrijven voor de vakantiecursus. Of lees nog even verder voor meer informatie.

Wanneer?

Rooster 2020 – 2021

Vakantiecursus jeugd in groepjes  volwassenen Personal Vakantie Training
krokus week : maandag t/m donderdag 15 t/m 18 februari  4 daagse cursus  10.15 tot 11.45 uur 10.15 tot 11.30 uur

 

Wat kost het?

Prijzen 2020-2021

Vakantiecursus cursusbedrag   jeugd  cursusbedrag volwassenen
Krokusweek 15 t/m 18 februari 4 daagse  cursus € 96,90 € 116,40

Het cursusbedrag is inclusief entree. Bij de ijsbaan haal je de entreepas op en betaal je het eenmalige bedrag van de pas a € 8,50. (Als je al in het bezit bent van een pas wordt de entree hierop bijgeschreven en betaal je geen € 8,50).

Schaatsen huren, leasen of kopen

We geven les voor schaatsen op noren. Deze kun je huren of leasen op de ijsbaan bij onze partner Azzuri. Tegenwoordig zijn er voor de jeugd ook schaatsen die in 3 of 4 maten verstelbaar zijn. Azzuri Schaatssport heeft hierin een breed assortiment. Prijzen variëren van € 80,- tot en met € 120,00. Voor meer informatie over het huren of leasen van schaatsen voor jeugd en volwassenen kun je hier terecht.

Waar?

Kunstijsbaan Breda

Annuleringsvoorwaarden

Meer informatie
Inschrijven

Terug naar overzicht cursussen Breda