Cursus jeugd

Schaatsles voor startende maar ook meer ervaren jeugd. 

Schaatsen is goed voor je uithoudingsvermogen, coördinatie en motorische ontwikkeling. In de lessen gaan we samen aan de slag om jou beter te maken. Tips en oefeningen om met meer zekerheid op het ijs te staan. De Duosport instructeur helpt je. Zo weet je zeker dat je een heerlijk sportieve winter hebt en voorbereid bent op natuurijs. Omdat schaatsen leuk is!

Op zondag 3 januari zijn er weer nieuwe wekelijkse cursussen gestart. Klik op inschrijven om te zien wanneer jij nog mee kunt doen!

We zien je snel bij ons op het ijs!

Wanneer? 

nieuwe tijd
zondag 10.00   10.15
zaterdag 10.00  10.15

De laatste les van het seizoen is op zaterdag 13 maart 2021.

Wat kost het?

Prijzen 2020-2021

Het cursusbedrag is inclusief entree en exclusief eventuele schaatshuur. Bij de ijsbaan haal je de entreepas op en betaal je het eenmalige bedrag van de pas € 8,50 bij de kassa. Als je al een pas bezit wordt de entree hierop bijgeschreven en betaal je geen € 8,50.
Het aantal entrees op je kaart is gelijk aan het aantal geboekte lessen.

les  entree cursusbedrag
jeugd na kerst 10x 91,95 53,50 145,45
volwassenen na kerst 10x 91,95 66,00 157,95

Inhalen van een gemiste les is NIET mogelijk, omdat er alleen een plaats voor je is gereserveerd je vaste lesmoment.

Wanneer niet?

Er zijn geen wekelijkse lessen van zondag 20 december t/m zaterdag 2 januari. In de herfst- en krokusvakantie gaan de wekelijkse lessen wel door.

Schaatsen huren of leasen?

Heb je geen eigen schaatsen dan kun je schaatsen per keer of per strippenkaart huren op de ijsbaan bij onze partner Azzuri. Zij hebben ook een schaats lease mogelijkheid voor kinderen tot en met 16 jaar. Kijk hier voor meer informatie.

​Er zijn tegenwoordig ook schaatsen die in 3 of 4 maten verstelbaar zijn. Azzuri Schaatssport heeft hierin een breed assortiment. Prijzen variëren van € 80,- tot ongeveer € 120,00.

Waar?

Kunstijsbaan Breda

Annuleringsvoorwaarden

Meer informatie
Inschrijven

Terug naar overzicht cursussen Breda