Intensiefcursus

Vier je schoolvakantie op schaatsen.
In 4 dagen leer je alle tips & trucs van het schaatsen samen met vriendjes, vriendinnetjes en ouders. Schrijf je in voor de schaatslessen en beleef een heerlijk winterse, sportieve en leerzame vakantie!–> Ja ik doe mee met de intensiefcursus schaatsen 

Vakantiecursus

Schoolvakanties betekenen: wintersporten in eigen land tijdens een intensiefcursus. Een intensiefcursus bestaat uit een paar dagen achter elkaar, 90 minuten per dag schaatsles. Voor de jeugd (vanaf 5 jaar) en voor volwassenen. Doe mee en ga vier dagen aan de slag in je eigen groepje. Je staat 90 minuten op het ijs. Zoals de naam al zegt: een intensieve schaatsweek. In deze week krijgen jeugd en volwassenen in aparte groepen, naar leeftijd (jeugd) en niveau (jeugd en volwassenen) schaatsles. Deze weken staan garant voor veel schaatsplezier.

Elk niveau

Het maakt niet uit of je nog nooit geschaatst hebt, of al door de binnenbocht pootje over kan. In de vakantiecursus is iedereen welkom en krijg je les op jouw niveau. De schaatsinstructeurs zoeken altijd naar oefeningen en trainingsvormen die bij jou passen.

Vanaf 5 jaar

Kinderen mogen meedoen vanaf 5 jaar. Dat is een mooie leeftijd om te starten met schaatsen. We streven ernaar de kinderen zoveel mogelijk op leeftijd en niveau in te delen in de lesgroepen. Voor alle jeugd is er aan het eind van de cursus een schaatsdiploma en een speldje. En ook leuk: ouders mogen ook meedoen. Je hebt dan allemaal tegelijk les, maar niet in dezelfde groep., zo ga je samen voldaan weer naar huis na een heerlijk sportieve ochtend.

Tijden en meer informatie

Kijk voor de details over de schaatscursus, de data en tijden, hierboven bij de ijsbaan bij jou in de buurt.