Goede schaatser

Instructeurs bij Duosport kunnen over het algemeen erg goed schaatsen. En dat is nodig voor het geven van goede schaatslessen. Een goede schaatser is op het ijs in zijn element, heeft de vaardigheid om een goed voorbeeld te geven en is in staat makkelijk mee te schaatsen met cursisten.

Als instructeur ben je ook welkom op de zogenaamde instructeursuren. Schaatslessen voor en door instructeurs waarbij je, naast dat je lekker schaatst, ook nieuwe inzichten ervaart en inspiratie opdoet voor jouw eigen lessen.

Werken bij Duosport?

Naar enthousiaste schaatsinstructeurs in spé zijn we altijd op zoek. Ben je een goede schaatser en lijkt het jou leuk om kinderen spelenderwijs te leren schaatsen, om cursisten te helpen met hun eerste keer pootje over, of om snelle schaatsers nog sneller te helpen worden? Uit ervaring kunnen we stellen dat het ontzettend leuk en leerzaam is.

Ben je wel een goede schaatser, maar twijfel je omdat je bijvoorbeeld nog nooit les hebt gegeven? Geen zorgen, alle instructeurs worden intern opgeleid, zodat je als je daar klaar voor bent zelfstandig voor de groep staat. Meer informatie of solliciteren? Neem contact op met een instructeur op de ijsbaan of stuur een mailtje naar info@duosport.nl.