Heb je Netflix al uit? Zo voorkom je een winterdip!

4 september 2019 Door: Sophie van Oudenaren

Ben je er klaar mee om straks weer die koude winteravonden in je eentje onder een dekentje op de bank door te brengen? Zie je een beetje op tegen de winter en heb je Netflix al uit? Lukt het je niet om jezelf te motiveren de deur uit te gaan? Is sporten gewoon niet jouw ding?

Fitgirls en boys

Om in beweging te blijven hoef je echt niet meteen een fitgirl of fitboy te zijn. Iedereen kan regelmatig sporten, dus jij ook. Zelfs als je vroeger als laatste werd gekozen met gym. Wist je dat veel van de pro’s aan de binnenkant van de baan vroeger ook helemaal geen pootje over konden. Maar zij hebben tips en trucs gekregen waardoor je ze nu steeds ‘hogerop’ hoort roepen en met een voldaan gevoel het ijs af ziet stappen. Jij kunt dat ook, dus laat je onzekerheden je niet tegenhouden. Geloof me, binnen de kortste keren ga ook jij als een speer. Je voelt je helemaal in je element op het ijs, je raakt gehecht aan je vaste groepje en glijdt over het ijs alsof je nooit anders gedaan hebt. En zo stroomt je lichaam over met energie en zijn koude winteravonden opeens de fijnste.

Schaatsles

Hoe lekker is dat? Met schaatsles bij Duosport ga je binnen de kortste keren sneller en beter. Je vertrouwen stijgt hard en je leert te genieten van het ijs, zodat je stiekem ook een beetje een fitboy, fitgirl bent.

Haal het beste uit je winter en schrijf je in voor de schaatsles. 

bank dekentje winterdip volwassenen schaatsen groep kerst trui om 13.24.23

 

 

 

 

Wil je les in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Dordrecht, Nijmegen, Hoorn, Rotterdam of Utrecht? Kijk bij de steden voor de lessen op het tijdstip van jouw voorkeur. Vragen beantwoorden we graag, stel ze op het ijs aan de instructeurs op de ijsbaan of via info@duosport.nl of telefonisch via 0900-duosport (386 77 67) (10 cent p.m. ma-vr 10:00 – 14:00 uur).

Tot op het ijs!

Je kan reageren op dit bericht.

Reageer