Extra informatie schaatslessen IJsportcentrum Eindhoven

Heerlijk dat we weer het ijs op kunnen. Om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en vooral om veilig te kunnen schaatsen gaat het op de baan net even anders dan anders. Hieronder vind je wat je kunt verwachten op en rond de baan.

Voorlopig hebben we op ‘onze’ tijdstippen de ijsbaan voor onszelf. Dit betekent dat het zeer rustig is op de ijsbaan. Onderling houden we natuurlijk afstand en schaatsen we met digitale ondersteuning. Kom goed voorbereid naar de ijsbaan en neem hier een kijkje voor de nieuwste les of download de app!

Hou rekening met het volgende:

Met de nieuwe aanpassingen vanaf 14 oktober…
Met aanpassingen en flexibiliteit blijft individueel sporten mogelijk. De nieuwe maatregelen geven op dit moment de volgende situatie:

  • de jeugd mag blijven schaatsen en lessen blijven volgen met de maatregelen die we al hadden aangegeven en
  • voor volwassenen geldt dat ze individueel kunnen schaatsen mét anderhalve meter afstand.

Om dat te kunnen doen is er een maximum aantal schaatsers per tijdstip ingesteld én kunnen we niet meer als groep verzamelen en groepsgericht instructie geven.

We denken dat het fijn is dat je kunt blijven schaatsen op het door jou gekozen tijdstip. We hebben daarvoor met de ijsbaan afgesproken dat je als cursist welkom bent en dat daarvoor ruimte is gereserveerd binnen het maximum aantal schaatsers.

Schaatsen is een geweldige sport en we zien je op het ijs, heel veel succes en heel veel schaatsplezier.