Bedrijfsschaatsen

Schaatsen met je collega’s.

Veel organisaties hebben op dit moment georganiseerde sport, een FIT-plan, Sport-Plan of plan voor gezondheidsbevordering. ​In die ontwikkeling zijn er nu al een aantal organisaties of hun personeelsverenigingen die hun werknemers collectief bij ons laten schaatsen.

​Afhankelijk​ van de wensen van de organisatie kunnen werknemers zich opgeven voor een half seizoen of een heel seizoen, maar het is ook mogelijk om mee te doen met de vakantie-intensiefweken. Uitgangspunt is dat de mogelijkheid intern wordt gecommuniceerd en werknemers zichzelf opgeven voor de cursus. Dit gebeurt via een link die wij hebben gegenereerd en die wordt aangeboden via een interne mail of een digitale nieuwsbrief. Vanaf het moment van inschrijving informeren wij de medewerker over de cursus en versturen we de leskaart/entreekaart op. Uiteindelijk ontvangt de organisatie de factuur voor het resterende bedrag.

In de praktijk is het voor de organisatie mogelijk om te kiezen voor een vaste instructeur voor de groep deelnemende werknemers of voor het verdelen van de medewerkers over de verschillende groepen en tijdstippen.

Mocht de organisatie een bijdrage willen leveren dan kan dat. Via de link kunnen medewerkers zich inschrijven waarmee ze direct het bedrag betalen wat overblijft (cursusprijs incl entree – bijdrage organisatie).

Bel of mail voor meer informatie met info@duosport.nl of 0900-duosport (3867767)